Firma noastra va pune la dispozitie informatii necesare pentru a duce la bun sfarsit o inmormantare. Un asemenea eveniment nu inseamna doar sicriul si transportul la cimitir, acestia fiind ultimii pasi si probabil, cele mai grele momente ale inmormantarii.

Pentru cei ce trec prin astfel de momente, va punem la dispozitie 24h/24,7 zile/7, 365 zile pe an, un serviciu funerar complet, un serviciu funerar non-stop, un serviciu funerar cu o gama completa de servicii precum:

Acte necesare înmormântării

Certificat constatator al decesului Certificat de imbalsamare Certificat de deces Adeverinta de inhumare

IMPORTANT: Pentru a va asigura un serviciu eficient si complet, contactati-ne imediat dupa producerea decesului. Mai multe detalii la telefonul: 0766.075.075 sau 0744.420.745

Toaletarea decedatului

Toaletarea persoanei decedate se va face de catre un personal calificat si in cele mai bune conditii. Imbracarea decedatului se va efectua tot de catre acelasi personal calificat, hainele putand fi alese de catre familie sau la cerere, pot fi achizitionate de catre personalul nostru. Cosmetizarea se efectueaza dupa caz atat barbatilor cat si femeilor. Aceasta include: barbierit machiaj Mai multe detalii la telefon 0766.075.075 sau 0744.420.745

Imbălsămarea decedatului

Certificatul de îmbalsamare este necesar pentru depunerea decedatului la capela și pentru transport. Pentru mai multe detalii și pentru a vă pune la dispoziție un medic pentru îmbalsamare, ne puteți contacta la telefon 0766.075.075 sau 0744.420.745

Ajutor de înmormantare

Statul roman acordă un ajutor de înmormantare constand într-o suma de bani, tuturor pensionarilor romani, astfel încât suma de bani revenind unui membru al familiei decedatului sau celui care se ocupă de înmormantarea persoanei decedate să acopere cheltuielile de înmormantare. 

Pentru a beneficia de acest ajutor sunt necesare urmatoarele acte : certificatul de deces original,factura fiscala de la sicriu ,chitanta de la biserica,cuponul de pensie al decedatului si actul de identitate al solicitantului.

Important : Factura de la sicriu si chitanta de la biserica sa fie pe un singur nume.

Pachete 

funerare

Prețurile noastre le poți consulta aici:

Prețurile pachetelor aici:

Organizări parastase și pomeni

Organizăm pomeni și parastase împreuna cu colaboratorii nostrii atât în oraș cât și în județul Braila. Ofertele sunt variate și avantajoase cu prețuri minime.

Pentru informații, apelați 0766.075.075 sau 0744.420.745